Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Reference

Martin Uhlíř, Brandýs nad Labem
Prodávali jsme a kupovali přes majitelku společnosti paní Kouklovou dvě nemovitosti a vždy maximální spokojenost. Vše proběhlo naprosto korektně tak, jak bylo předem dohodnuto. Mohu jen doporučit.

Eva Somersová, Praha 8
S realitni maklerkou pani Ivou Kouklovou jsem spolupracovala nekolikrat a vzdy jsem byla velmi spokojena diky jejimu profesionalnimu pristupu. A nebylo toho malo - jednalo se o prodej 2 domu, 1 bytu , nekolik pronajmu, koupi bytu a pozemku. A  to  vse v prubehu nekolika let. Zvlaste pri prodeji obou domu se projevil jeji talent "vypichnout" klady tak, ze vse probehlo velmi rychle k oboustranne spokojenosti. Pokud budu v budoucnosti opet potrebovat realitni servis, zcela urcite je prave ona pro me tou jedinou a spravnou volbou.

Milan Smejkal, Francie
Se společností RNK spolupracuji od roku 2006. Za tuto dobu nám opakovaně pomáhali s pronájmem dvou našich nemovitostí v Praze a ve Středočeském kraji. 
Současně jsme ve spolupráci s nimi koupili i byt, ve kterém jsme léta bydleli. Naše spolupráce úspěšně pokračuje i poté, kdy jsme se přestěhovali, z pracovních důvodů do zahraničí. S pomocí paní Kouklové, která nás v záležitostech pronájmu bytů zastupovala, jsme velmi rychle sehnali nového nájemníka a veškerou administrativu jsme vyřídili, bez zbytečného zdržení, běžnou a elektronickou poštou. Takže z naší strany naprostá spokojenost.

Jitka Špolcová, Brusel
S Ivou Kouklovou jsem spolupracovala pri pronajmu meho bytu, ktery byl jiz drive nekolikrat pronajat, pokazde vsak jinou realitni kancelari. Jiz pri prvnim kontaktu na me Iva udelala dobry dojem svym absolutnim profesionalismem, ktery se projevil i tim, ze ma 100% prehled v oblasti realit.  Ma vyborny odhad (cena) a cit pro situaci. Iva ma velice pratelskou povahu a vynika vyjimecnymi komunikacnimi schopnostmi, takze jsem mela pocit, ze jsem jeji nejdulezitejsi klient.

Z meho bytu poridila nejlepsi fotografie, ktere jsem kdy od realitniho maklere videla. Ukazovaly byt v tom nejlepsim svetle a na rozdil od jinych fotografii nebyly zatizeny neporadkem predchozich najemniku a jejich vkusem.

To byl pravdepodobne jeden z hlavnich duvodu, ze se ji ihned ozvalo nekolik zajemcu. Velmi pruzne se mnou komunikovala a poskytovala mi cenne rady, na jake zadosti najemniku bych mela kladne zareagovat. Velice jsem ocenila to, ze ji skutecne zalezelo i na tom, kdo si byt pronajme a nebyla ochotna spolupracovat se zajemci, ze kterych nemela dobry pocit.

Vysledkem jejiho snazeni bylo, ze byt za tyden !!! pronajala. Ostatnim RK to trvalo mnoho tydnu.
Sepsani smlouvy a odsouhlaseni obema stranami trvalo pouhy jeden den.
Byla jsem velice rada, ze jsme se dohodly, ze celou provizi uhradim ja, protoze si nedovedu predstavit, ze bych za tak skvele sluzby Ive osobne nezaplatila.

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?